top of page
Olifanten Zuid-Afrika header.jpg
Zuid-Afrika: De wereld in één

 Enorm veel wildlife en natuurlijk de Big Five

 Bijzonder gastvrije bevolking met heerlijk eten & drinken

 Prachtige uitgestrekte natuur en verlaten stranden

 Betaalbaar en flexibel dankzij unieke werkwijze 

 Verblijf in kleinschalige en authentieke accommodaties 

Kuyo Afrika helpt je met het organiseren van jóuw droomreis naar Zuid-Afrika

Zuid-Afrika is vanwege de enorme diversiteit aan fabelachtige landschappen één groot natuurlijk fenomeen. Groene berglandschappen in de Drakensbergen, vergezichten bij de Blyde River Canyonde heuvelachtige Eastcoast met uitzicht over de Indische Oceaan, de uitgestrekte Kaapse binnenlanden en natuurlijk de prachtige stranden in de West- en Oostkaap die je aandoet tijdens je rondreis langs de Garden Route en Kaapstad. Daarnaast kent Zuid-Afrika vele Nationale Parken zoals het Kruger park waar je zelfstandig of met gids op safari kan om de Big Five te spotten. Als je meer ontspanning zoekt, is dit onder andere te vinden op een van de vele schitterende stranden dat het land rijk is. 

Naast de indrukwekkende natuur spelen het aangename klimaat en de vriendelijkheid van de bevolking ook een grote rol in de populariteit van Zuid-Afrika. Met een stralende glimlach staan ze altijd voor je klaar om je een onvergetelijke tijd in Zuid-Afrika te bezorgen!  

Wil jij een onvergetelijke droomreis maken naar Zuid-Afrika?

Laat me weten wat je wensen zijn en ik ga voor je aan de slag. Ik sta altijd voor je klaar voor advies en tips!

Kim.JPG

Bel of Whatsapp Kim: 06 - 22298241

Blyde River Canyon - Three Rondavels.jpe

Inspiratiereizen

Coffee Bay.jpg

Zuid-Afrika Grand Tour

28 dagen

De Grand Tour is voor reizigers die veel tijd hebben voor een individuele rondreis door Zuid-Afrika. Je reist langs alle hoogtepunten van Zuid-Afrika en bezoekt ook het koninkrijk eSwatini en de ongerepte Wild Coast. Je gaat tijdens deze reis op safari, ontmoet de locals, geniet van ongerepte kuststroken, wijnproeven in de Kaapse Wijnlanden en nog veel meer! 

Vanaf:

€ 1955,- p.p.

Swaziland eSwatini Zuid-Afrika.jpg

Zuid-Afrika Oostkust

19 dagen

Met deze route verken je het noorden en het oosten van Zuid-Afrika. Je gaat de Big Five spotten in het beroemde Kruger National Park, je bezoekt het koninkrijk eSwatini en geniet van de prachtige wetlands bij St. Lucia. Optioneel kun je ook Lesotho bezoeken waar je onder andere de hoogst gelegen kroeg ter wereld vindt. 

Vanaf:

€ 1575,- p.p.

Kaap en Karoo.jpg

Zuid-Afrika Kaap en Karoo

21 dagen

Dit is een perfecte route voor een individuele rondreis van 21 dagen. In deze periode heb je voldoende tijd om de omgeving in de West- en Oostkaap te ontdekken. De route start en eindigt in Kaapstad en brengt je langs de hoogtepunten van de Garden route en het gebied van de Kleine Karoo. Natuurlijk ga je ook op safari om de Big Five te spotten!

Vanaf:

€ 1765,- p.p.

Leeuwen Zuid-Afrika.jpeg

Van Johannesburg naar Kaapstad

21 dagen

Deze route laat je zowel het noorden als het zuiden van Zuid-Afrika zien. Startend of eindigend in Johannesburg rij je via de Panoramaroute naar het Kruger Park om wild te spotten. Na een vlucht naar Port Elizabeth rij je via alle hoogtepunten van de Garden Route naar Kaapstad om daar natuurlijk o.a. de Tafelberg te bezoeken.

Vanaf:

€ 1825,- p.p.

Zuid-Afrika Garden Route.jpg

Zuid-Afrika Garden Route

14 dagen

De Garden Route, ook wel de Tuin Route genoemd, is de meest geboekte rondreis door Zuid-Afrika. Tijdens deze reis langs de zuidkust van het land geniet je van de prachtige natuur, de ongerepte kust, de heerlijke wijn en ga je op safari! Kortom, alle ingrediënten voor een onvergetelijk avontuur. 

Vanaf:

€ 1605,- p.p.

Olifanten Zuid-Afrika en Botswana.jpg

Zuid-Afrika en Botswana

17 dagen

Een rondreis Zuid-Afrika gecombineerd met Botswana bevat de ideale combinatie van wildlife, natuur en cultuur. Vanaf Johannesburg rijd je omhoog via de wildparken Pilanesberg en Marakele naar Botswana. Hier bezoek je o.a. de Okavango Delta en Chobe N.P. Je sluit deze reis af met een bezoek aan de magische  Victoria Watervallen.

Vanaf:

€ 2406,- p.p.

Monique%2520van%2520Brenk%2520-%2520Zuid

"Wij hebben met het gezin een onvergetelijke reis gemaakt in Zuid-Afrika. Heel blij waren we met de hulp van Marije met het boeken van de accommodaties en alle tips die zij heeft gegeven vooraf en tijdens de reis. We konden altijd op haar terugvallen wat heel geruststellend was. Wat een prachtig land en dito mensen! Maar het hoogtepunt voor ons was toch wel het Krugerpark met alle dieren. Fantastisch! Mede dankzij Kuyo is dit een reis geworden om nooit te vergeten en een prachtige herinnering voor allemaal!"

- Familie van Brenk -

Beste reistijd Zuid-Afrika

Zuid-Afrika beschikt over een zeer aangenaam klimaat waardoor het eigenlijk het hele jaar door een goede periode is voor een rondreis door Zuid-Afrika. In Zuid-Afrika zijn de seizoenen tegenovergesteld aan de seizoenen in Nederland. Zo loopt de winterperiode van juni tot september. Doordat de vegetatie tijdens de winter dun en open is, is deze periode bij uitstek geschikt om wildlife te gaan spotten. Door de droge periode zijn er veel dieren te vinden bij waterpoelen en rivieren.

 

De zomerperiode loopt van december tot maart en tijdens deze periode kan de dagtemperatuur landinwaarts oplopen tot wel 40° Celsius. De kans op regenval is groter, vooral langs de kustlijnen waar een tropisch klimaat heerst met een hoge luchtvochtigheid. De lente (oktober-november) en de herfst (april-mei) zijn niet onderhevig aan extreme temperaturen en maakt ook deze maanden zeer geschikt voor een bezoek aan Zuid-Afrika. 

Zulu Zuid-Afrika.jpg
Reizigers Joep en Renee

"Dankzij Kuyo Afrika hebben wij een fantastische reis in Zuid-Afrika gehad, helemaal afgestemd op onze wensen. We hebben ons hier enorm vermaakt en vielen dagelijks van de ene in de andere verbazing. Geen hotels, maar unieke locaties met mooie lodges en geweldige uitzichten om mee wakker te worden. Tijdens de reis was Marije 24/7 bereikbaar, wat ons een erg fijn gevoel gaf. Echt een vakantie om nooit meer te vergeten."

- Joep & Rene -

Praktische informatie Zuid-Afrika

Safari Kruger.jpg
Logo & Kuyo Afrika_0.5x extra verkleind.
bottom of page