Sossusvlei 5.jpeg

Betaalbare individuele rondreizen naar Zuid-Afrika, Namibië en Botswana

!Deze reizigers gingen je voor

Hier lees je de ervaringen van reizigers die via Kuyo Afrika een vakantie naar Zuid-Afrika, Namibië en/of Botswana hebben geboekt. Kuyo Afrika is aangesloten bij platform Reisgraag.nl, hier kun je alle beoordelingen terugvinden. 

Stellenbosch.jpeg

Zuid-Afrika

Na wat verkenning van mogelijkheden kwamen we in contact met Marije, die goed begreep wat wij verwachten van een rondreis en ook snel de accommodaties heeft weten te selecteren waar wij naar op zoek waren. Ze waren perfect! Wat wij als groot voordeel hebben ervaren is het directe contact en de snelle en uitvoerige toelichting op vragen die we hadden. Niet alleen voordat we vertrokken, maar ook tijdens de rondreis. De combinatie van op een geweldig prettige en professionele wijze ontzorgd worden en toch voldoende vrijheid te hebben om er een eigen reis van te maken heeft deze rondreis door Zuid-Afrika een hele fijne vakantie gemaakt.

Gertruud & Judith

Waardering op Reisgraag.nl

10

Arjo en Magali.JPG

Zuid-Afrika

Wat een geweldig en fantastische reis hebben we mogen beleven in Zuid Afrika. Deze mooie vakantie is mogelijk gemaakt door Marije met haar persoonlijke benadering en op maat gemaakte reisprogramma. Marije steekt er veel tijd in om een super vakantie van te maken, zij bespreekt de reisprogramma, voor, tijdens en na. Super bedankt Marije en Kuyo Afrika!

Arjo & Magali

Waardering op Reisgraag.nl

9

Theo Namibie 1.JPG

Namibië

Het was echt een hele mooie reis en alles was goed geregeld. We zijn twee weken in Namibië geweest en Kuyo had een mooi programma op maat gemaakt voor ons. In een Jeep met een tentje bovenop hebben we een rondje door Namibië gemaakt. Naast de highlights is het rijden in Namibië prachtig, elke 2 uur bevind je je weer in een totaal ander landschap. Daarnaast hebben we in het Etosha park ook super veel dieren gezien. Al met al een hele goed opgezette reis waar we heel veel van genoten hebben!

Theo

Waardering op Reisgraag.nl

10

Lobke Botswana.jpg

Namibië & Botswana

Wat hebben wij een fantastische reis gehad. Vol avontuur, nieuwe ervaringen en bijzondere gebeurtenissen. En dat allemaal dankzij het kundige advies van Marije van Kuyo Afrika! Haar eigen ervaringen, en tips wat je op welke plek kunt doen hebben gemaakt dat we alles uit onze vakantie hebben kunnen halen. Het contact tijdens het plannen is superfijn, Marije staat altijd voor je klaar. De hele reis ging erg soepel, en Marije zoekt soms even contact om te kijken waar ze eventueel nog kan helpen. Het was voor ons zelfs al de tweede keer dat we bij Marije hebben geboekt. En wanneer wij weer richten Afrika willen, gaan we dat zeker met Kuyo doen!

Lobke

Waardering op Reisgraag.nl

10

John_en_Foka_Namibië (1).jpg

Namibië & Botswana

Marije heeft voor ons een fantastische rondreis van 5 weken door Namibië en Botswana georganiseerd. Vooral het persoonlijke contact met Marije, haar altijd snelle reactie, haar adviezen, en het goed aanvoelen van onze wensen maakten de voorbereiding, de reis zelf en het nagesprek helemaal compleet. We hebben gekampeerd op unieke plekken en overnacht in heel bijzondere sfeervolle lodges waar het wild direkt om ons heen was. Deze mix van avontuur en luxe paste helemaal bij ons. Vooral het kamperen met de tent op de auto en alle voorzieningen op de eigen plek was voor ons een nieuwe , geweldige ervaring. 

John & Foka

Waardering op Reisgraag.nl

10

Jaap Zuid-Afrika.jpg

Zuid-Afrika

Nadat wij al eerder in Zuid-Afrika waren geweest, kwamen in contact met Marije. Marije kwam bij ons aan huis om de beoogde route en wensen van onze kant aan te horen en door te nemen. Het contact voelde direct goed aan omdat zij enkele zeer fraaie locaties aanbood. Niet overnachten in een hotel, maar in fraaie bed & breakfasts. Al met al heeft Marije voor ons een geweldig programma samengesteld. Zo ondervonden wij een onvergetelijke vakantie in een prachtig land met een geweldige dierenpracht. Onze dank hiervoor!

Jaap

Waardering op Reisgraag.nl

9

Panorama Route

Zuid-Afrika

We hebben een heerlijke vakantie gehad! Zowel qua locaties, reistijd, accomodaties als activiteiten. Het contact met Marije hebben we als erg prettig ervaren. Op de achtergrond aanwezig en beschikbaar wanneer het nodig/gewenst is. Ook nadat de reis geboekt is. De tocht door Soweto was indrukwekkend. Het Krugerpark was een schot in de roos. En de dagen aan het strand in Sodwana ondanks een stevige wind heerlijk. Het reizen op eigen gelegenheid was prima te doen. We bevelen Kuyo Afrika/Marije dan ook van harte aan!

Patrick

Waardering op Reisgraag.nl

9

Reizigers Joep en Renee

Zuid-Afrika

Dankzij Marije hebben wij een fantastische reis in Zuid-Afrika gehad, helemaal afgestemd op onze wensen. We hebben ons hier enorm vermaakt en vielen dagelijks van de ene in de andere verbazing. Geen hotels, maar unieke locaties met mooie lodges en geweldige uitzichten om mee wakker te worden. Tijdens de reis was Marije 24/7 bereikbaar, wat ons een erg fijn gevoel gaf. Echt een vakantie om nooit meer te vergeten.

Joep en Renée

Waardering op Reisgraag.nl

10

Anouk Etosha

Namibië

De communicatie heel snel en soepel en ondanks dat we laten waren met het boeken, is Kuyo er toch in geslaagd prachtige accomodaties/campsites voor ons te boeken op de meest bijzondere plekken. Sommige hiervan waren wellicht niet volledig langs de route, maar zeker de moeite waard om voor om te rijden. Wij hadden helaas maar 2 weken om de reis te maken, maar Kuyo heeft een mooi reisschema voor ons gemaakt, waarbij we de highlights van Namibië konden zien, zonder al te veel te haasten. Ik heb verder geen op- of aanmerkingen, behalve: ga zo door Kuyo Afrika en bedankt!

Anouk

Waardering op Reisgraag.nl

10

Januari 2019

Jan & Wil Victoria Falls_bewerkt.jpg

Namibië & Botswana

Kuyo Afrika was zeer klantvriendelijk en behulpzaam bij het maken van een reis naar onze wensen. Ze gaf goede tips over reis, bezienswaardigheden en overnachtings-mogelijkheden. Kuyo Afrika heeft deze landen zelf bezocht en kon ons adviseren uit eigen ervaringen i.p.v. uit brochures. En de informatie was zodanig dat er geen twijfel was over deze reis. Ze heeft vooraf onze wensen goed geïnventariseerd, geadviseerd m.b.t. de meest gunstige vliegtickets en tijdens de reis heeft ze adequaat gereageerd op vragen. 

Jan & Wil

Waardering op Reisgraag.nl

9

Jos & Elise Garden Route.jpg

Zuid-Afrika

Begin november het plan opgevat om naar Zuid Afrika te gaan. Via de website van Kuyo kregen we snel het gevoel dat zij ons behulpzaam konden zijn bij het samenstellen van de reis. Het is een bovenverwachting mooie reis geworden, mede door de goede begeleiding en adviezen van Marije. Zij voelt goed aan wat je graag wil en kent de regio zowel qua accommodatie als bijzondere plekken . Wij hebben echt iedere dag genoten.Voor en na de reis was er bijzonder plezierig persoonlijk contact. We kunnen het iedereen aanraden!

Jos & Elise

Waardering op Reisgraag.nl

10

Lobke Blyde River Canyon.jpg

Zuid-Afrika

Kuyo Afrika heeft mijn reis naar Zuid-Afrika geregeld. En wat een verademing. Marije heeft mijn ideeën en dromen tot leven gebracht door precies die reis samen te stellen die ik wil maken. Kruger park, St. Lucia, Drakensbergen en via mijn 'hometown' Amersfoort. She read my mind! Fijn contact, duidelijke offertes, de perfecte route en snel geregeld. In maart was het zover, en het was echt fantastisch! Nog beter dan ik had kunnen verwachten!

Lobke

Waardering op Reisgraag.nl

10

Monique van Brenk - Zuid-Afrika_bewerkt.

Zuid-Afrika

Wij hebben met het gezin een onvergetelijke reis gemaakt in Zuid-Afrika. Heel blij waren we met de hulp van Marije (Kuyo) ontmoet op de vakantiebeurs) met het boeken van de accommodaties en alle tips die zij heeft gegeven vooraf en tijdens de reis. We konden altijd op haar terugvallen wat heel geruststellend was. Eenmaal daar hebben we ons geen moment onveilig gevoeld. Wat een prachtig land en dito mensen! Maar het hoogtepunt voor ons was toch wel het Krugerpark met alle dieren. Fantastisch! Mede dankzij Kuyo is dit een reis geworden om nooit te vergeten en een prachtige herinnering voor allemaal! Bedankt Marije!

Fam. van Brenk

Waardering op Reisgraag.nl

10

Botswana Safari.jpg

Botswana & Zuid-Afrika

Marije heeft voor ons een prachtige huwelijksreis geregeld: Een self-drive door Zuid-Afrika en Botswana. De verschillende safari's waar we heel veel wilde dieren hebben gezien, de mokoro tocht door de Okavango Delta, de fietstour door Soweto en het tripje naar de Victoria Falls waren onze hoogtepunten van de reis. Vooraf aan onze reis was de communicatie erg prettig en werd er goed meegedacht om al onze wensen mogelijk te maken. Ook tijdens de reis hielt Marije contact. De overnachtingen waren in kleinschalige, sfeervolle lodges of guesthouses met heel vriendelijk en gastvrij personeel. Kortom met dank aan Kuyo hebben wij een fantastische reis gehad.

Machtelt & Sjoerd

Waardering op Reisgraag.nl

8

Mark & Inge Tsitsikamma 2.jpg

Zuid-Afrika

Dit was voor ons de eerste reis buiten Europa, dus de hulp van Marije was meer dan welkom. Maar dit was meer dan hulp, het persoonlijke contact vooraf, tijdens, na de reis beviel ons heel goed. Het gaf ons rust en een echt vakantie gevoel want Marije regelt het allemaal! De accommodaties waren bijzonder. Het zijn plekjes waar je zelf niet 123 zou komen. Het was elke morgen dat we weer verder reisden een feestje om de route uit te zoeken en de accommodatie tegemoet te rijden. Zuid Afrika heeft ons een geweldige reis opgebracht met heel veel mooie herinneringen.  De combinatie van natuur en stad in Kaapstad vonden we een fijne afsluiting. 

Mark & Inge

Waardering op Reisgraag.nl

10

Drakensbergen Zuid-Afrika.jpg

Zuid-Afrika

Kuyo Afrika heeft ons fantastisch geholpen met onze rondreis door Zuid-Afrika en Lesotho. De Sani Pass was een van onze hoogtepunten, onbeschrijfelijk mooi! De communicatie verliep heel soepel en ik vond de persoonlijke benadering van Marije heel prettig. Ze heeft goed naar ons geluisterd en er hierdoor voor gezorgd dat we een top reis hebben gehad! Mochten we nog een keer naar Zuidelijk Afrika willen, zullen we dit zeker weer via Kuyo Afrika doen.

Daphne

Waardering op Reisgraag.nl

10

Kaap de Goede Hoop 2.jpg

Zuid-Afrika

Wij hebben een heerlijke reis gehad! Marije  heeft alles perfect geregeld, de fijnste accomodaties en prima reisbeschrijving met op alle plaatsen weer tips om daar te doen! Zelfs tijdens onze reis nog contact gehad of alles naar wens verliep. Het fijne van Kuyo is het persoonlijke contact en dat ze echt proberen om een droomreis op maat te maken. Wat ook gelukt is! Heel veel dank voor de geweldige reis! Tot een volgende keer want zeker willen wij terug naar Zuid- Afrika en weer met Kuyo Afrika! 

Jacky

Waardering op Reisgraag.nl

9

Kimberly_bewerkt.jpg

Zuid-Afrika

Wij hebben een topvakantie gehad dankzij Marije. Zelf hadden we geen tijd om een reis op korte termijn samen te stellen en dit was echt een uitkomst. Top accommodaties, goede tips en een mooie reis om nooit te vergeten.

Nieck & Kimberly

Waardering op Reisgraag.nl

9

Logo & Kuyo Afrika_0.5x extra verkleind.