top of page
Sossusvlei 5.jpeg

Betaalbare individuele rondreizen naar Zuid-Afrika, Namibië en Botswana

!Deze reizigers gingen je voor

Hier lees je de ervaringen van reizigers die via Kuyo Afrika een vakantie naar Zuid-Afrika, Namibië en/of Botswana hebben geboekt. Kuyo Afrika is aangesloten bij platform Reisgraag.nl, hier kun je alle beoordelingen terugvinden. 

Peter & Karen.JPG

Zuid-Afrika

Marije van Kuyo Afrika heeft op uitzonderlijke wijze bijgedragen aan een voor ons onvergetelijke fantastische reis naar Zuid-Afrika en Mauritius! De reis was door haar zéér goed en doordacht samengesteld met de juiste duur/het aantal dagen per verblijf, tips & adviezen met 'wat te zien/te doen' én de gekozen accommodaties. Vanwege corona hebben we de reis een paar keer moeten uitstellen, maar heeft Marije op voortreffelijke wijze geholpen bij het aanpassen van de reserveringen. Haar positieve, accurate en vasthoudende werkwijze zijn bijzonder en zeer prettig en daarom is ook de keuze voor Kuyo Afrika een goede beslissing geweest. We hebben meerdere aanbieders van reizen naar Zuid-Afrika benaderd, maar heeft de persoonlijke warme benadering van Marije en kennis van het gebied de doorslag gegeven. Nogmaals enorm bedankt Marije en Kuyo Afrika!!

Peter & Karen

Waardering op Reisgraag.nl

10

Giraffen 15.jpeg

Zuid-Afrika

Natuurlijk is eigenlijk niets 100% perfect. Maar voor ons voelde dit wel zo. Vanaf het boeken in januari 2020 t/m de thuiskomst in augustus 2022 hebben wij de begeleiding door Kuyo Afrika, in de persoon van Marije, als super ervaren. Zij heeft naar aanleiding van onze wensen en aandachtspunten een mooie reis samengesteld, met vele schitterende hoogtepunten. Deze reis moest twee maal een jaar worden uitgesteld. Toch bleef Marije periodiek contact houden; hield ons op de hoogte van de corona-ontwikkelingen in Zuid-Afrika; waren wijzigingen nodig (locatie niet meer beschikbaar), of hadden wij nieuwe wensen of ideeën, kwam zij direct met meerdere alternatieven of gewenste aanpassingen. Ook tijdens de reis was er regelmatig contact. Zij informeerde naar ons welzijn, vroeg of alles nog naar wens was verlopen en informeerde of er nog zaken waren waarbij zij alsnog iets voor ons kon betekenen. Wij hebben al echt heel veel gereisd, met vele grote en kleine organisaties, maar een dergelijke persoonlijke begeleiding en ondersteuning zoals nu bij Kuyo Afrika hadden we nog nooit.

Jos & Carly

Waardering op Reisgraag.nl

10

Review Harry.jpeg

Zuid-Afrika

Voor onze reis hadden we intensief contact gehad met Marije. We wilden graag  persoonlijk mogelijk contact met iemand die van de hoed en de rand zou weten en zo zijn we bij Marije terechtgekomen. In overleg met haar hebben we de route uitgestippeld en zij heeft de accommodaties uitgezocht. Daar waren we ontzettend blij mee want wat hebben we overnacht op geweldige plekken. In Zuid-Afrika werden we de laatste dagen van onze vakantie geconfronteerd met de uitbraak van de Omikron-variant en ook in deze situatie heeft Marije zich van haar beste kant laten zien. We kijken terug op een geweldige vakantie en zullen in de toekomst zeker weer gebruik maken van de kennis en kunde van Marije!

Harry & Francine

Waardering op Reisgraag.nl

10

Stellenbosch.jpeg

Zuid-Afrika

Na wat verkenning van mogelijkheden kwamen we in contact met Marije, die goed begreep wat wij verwachten van een rondreis en ook snel de accommodaties heeft weten te selecteren waar wij naar op zoek waren. Ze waren perfect! Wat wij als groot voordeel hebben ervaren is het directe contact en de snelle en uitvoerige toelichting op vragen die we hadden. Niet alleen voordat we vertrokken, maar ook tijdens de rondreis. De combinatie van op een geweldig prettige en professionele wijze ontzorgd worden en toch voldoende vrijheid te hebben om er een eigen reis van te maken heeft deze rondreis door Zuid-Afrika een hele fijne vakantie gemaakt.

Gertruud & Judith

Waardering op Reisgraag.nl

10

Arjo en Magali.JPG

Zuid-Afrika

Wat een geweldig en fantastische reis hebben we mogen beleven in Zuid Afrika. Deze mooie vakantie is mogelijk gemaakt door Marije met haar persoonlijke benadering en op maat gemaakte reisprogramma. Marije steekt er veel tijd in om een super vakantie van te maken, zij bespreekt de reisprogramma, voor, tijdens en na. Super bedankt Marije en Kuyo Afrika!

Arjo & Magali

Waardering op Reisgraag.nl

9

Theo Namibie 1.JPG

Namibië

Het was echt een hele mooie reis en alles was goed geregeld. We zijn twee weken in Namibië geweest en Kuyo had een mooi programma op maat gemaakt voor ons. In een Jeep met een tentje bovenop hebben we een rondje door Namibië gemaakt. Naast de highlights is het rijden in Namibië prachtig, elke 2 uur bevind je je weer in een totaal ander landschap. Daarnaast hebben we in het Etosha park ook super veel dieren gezien. Al met al een hele goed opgezette reis waar we heel veel van genoten hebben!

Theo

Waardering op Reisgraag.nl

10

Jan & Wil Victoria Falls.jpg

Namibië & Botswana

Kuyo Afrika was zeer klantvriendelijk en behulpzaam bij het maken van een reis naar onze wensen. Ze gaf goede tips over reis, bezienswaardigheden en overnachtings-mogelijkheden. Kuyo Afrika heeft deze landen zelf bezocht en kon ons adviseren uit eigen ervaringen i.p.v. uit brochures. En de informatie was zodanig dat er geen twijfel was over deze reis. Ze heeft vooraf onze wensen goed geïnventariseerd, geadviseerd m.b.t. de meest gunstige vliegtickets en tijdens de reis heeft ze adequaat gereageerd op vragen.

Jan & Wil

Waardering op Reisgraag.nl

9

Okavango Delta vlucht.jpg

Botswana & Zuid-Afrika

Marije heeft voor ons een prachtige huwelijksreis geregeld: Een self-drive door Zuid-Afrika en Botswana. De verschillende safari's waar we heel veel wilde dieren hebben gezien, de mokoro tocht door de Okavango Delta, de fietstour door Soweto en het tripje naar de Victoria Falls waren onze hoogtepunten van de reis. Vooraf aan onze reis was de communicatie erg prettig en werd er goed meegedacht om al onze wensen mogelijk te maken. Ook tijdens de reis hielt Marije contact. De overnachtingen waren in kleinschalige, sfeervolle lodges of guesthouses met heel vriendelijk en gastvrij personeel. Kortom met dank aan Kuyo hebben wij een fantastische reis gehad.

Machteld & Sjoerd

Waardering op Reisgraag.nl

8

Kaap de Goede Hoop 2.jpg

Zuid-Afrika

Kuyo Afrika heeft ons fantastisch geholpen met onze rondreis door Zuid-Afrika en Lesotho. De Sani Pass was een van onze hoogtepunten, onbeschrijfelijk mooi! De communicatie verliep heel soepel en ik vond de persoonlijke benadering van Marije heel prettig. Ze heeft goed naar ons geluisterd en er hierdoor voor gezorgd dat we een top reis hebben gehad! Mochten we nog een keer naar Zuidelijk Afrika willen, zullen we dit zeker weer via Kuyo Afrika doen.

Daphne

Waardering op Reisgraag.nl

10

Jeroen & Marieke review

Zuid-Afrika

In juli en augustus zijn wij met drie kinderen, drie weken lang op reis geweest in Zuid-Afrika. Dankzij de geweldige hulp van Marije hadden we een onvergetelijke reis. Zij wist voor ons de perfecte route samen te stellen en boekte prachtige accommodaties. Tijdens de reis hield Marije regelmatig contact met ons, wat wij als zeer prettig hebben ervaren. Kuyo Afrika is een absolute aanrader!

Jeroen & Marieke

Waardering op Reisgraag.nl

9

Review Simone.JPG

Namibië & Botswana

In februari en maart van 2022 zijn we drie weken met auto en daktent door Namibië en Botswana gereisd. Al meer dan 10 jaar droomden we ervan om op safari in Afrika te gaan. En dankzij Marije is deze droom werkelijkheid geworden en zijn al onze verwachtingen overtroffen. Marije heeft niets aan het toeval overgelaten. Ze was altijd bereikbaar, voor en tijdens onze reis. Vaak nam zij het initiatief om te vragen of we nog vragen hadden en dat leek altijd alsof zij het aanvoelde wanneer we het nodig hadden. Zij was erg betrokken en enorm kundig tijdens het hele proces. Daarnaast luisterde zij altijd goed naar wat we wilden en nodig hadden. Dat merkten we dan ook aan hoe zij de accommodaties en locaties heeft gekozen. Wij zijn enorm dankbaar dat wij voor Marije hebben gekozen en willen graag nog meer van Afrika zien, dat willen we heel graag weer met Marije organiseren.

Simone & Ray

Waardering op Reisgraag.nl

10

Jitze & Annelies.JPG

Namibië

Nadat eerst onze reis wegens COVID al 2 keer moest worden uitgesteld, konden wij eind 2021 dan toch eindelijk vertrekken. Het is een onvergetelijke reis geworden met over-nachtingen afwisselend in mooie lodges en hele leuke campsites. Het op maat uitgewerkte reisplan was tot in de puntjes geregeld. Schitterende landschappen in het zuidelijke woestijnachtige gedeelte en daarna meer groen en wilde dieren in het noorden. De rust en ruimte in Namibië waren overweldigend en de mensen zeer vriendelijk. Een veilig land om doorheen te reizen. Toen de Omikron variant halverwege onze reis opspeelde heeft Marije ons uitstekend bijgestaan en goed op de hoogte gehouden waardoor wij met vertrouwen onze reis rustig konden volbrengen. Met dank aan de deskundigheid van Marije hebben wij een top-vakantie gehad.

Jitze & Annelies

Waardering op Reisgraag.nl

10

Lobke Botswana.jpg

Namibië & Botswana

Wat hebben wij een fantastische reis gehad. Vol avontuur, nieuwe ervaringen en bijzondere gebeurtenissen. En dat allemaal dankzij het kundige advies van Marije van Kuyo Afrika! Haar eigen ervaringen, en tips wat je op welke plek kunt doen hebben gemaakt dat we alles uit onze vakantie hebben kunnen halen. Het contact tijdens het plannen is superfijn, Marije staat altijd voor je klaar. De hele reis ging erg soepel, en Marije zoekt soms even contact om te kijken waar ze eventueel nog kan helpen. Het was voor ons zelfs al de tweede keer dat we bij Marije hebben geboekt. En wanneer wij weer richten Afrika willen, gaan we dat zeker met Kuyo doen!

Lobke

Waardering op Reisgraag.nl

10

John_en_Foka_Namibië (1).jpg

Namibië & Botswana

Marije heeft voor ons een fantastische rondreis van 5 weken door Namibië en Botswana georganiseerd. Vooral het persoonlijke contact met Marije, haar altijd snelle reactie, haar adviezen, en het goed aanvoelen van onze wensen maakten de voorbereiding, de reis zelf en het nagesprek helemaal compleet. We hebben gekampeerd op unieke plekken en overnacht in heel bijzondere sfeervolle lodges waar het wild direkt om ons heen was. Deze mix van avontuur en luxe paste helemaal bij ons. Vooral het kamperen met de tent op de auto en alle voorzieningen op de eigen plek was voor ons een nieuwe , geweldige ervaring. 

John & Foka

Waardering op Reisgraag.nl

10

Reizigers Joep en Renee

Zuid-Afrika

Dankzij Marije hebben wij een fantastische reis in Zuid-Afrika gehad, helemaal afgestemd op onze wensen. We hebben ons hier enorm vermaakt en vielen dagelijks van de ene in de andere verbazing. Geen hotels, maar unieke locaties met mooie lodges en geweldige uitzichten om mee wakker te worden. Tijdens de reis was Marije 24/7 bereikbaar, wat ons een erg fijn gevoel gaf. Echt een vakantie om nooit meer te vergeten.

Joep en Renée

Waardering op Reisgraag.nl

10

Jos & Elise Garden Route.jpg

Zuid-Afrika

Begin november het plan opgevat om naar Zuid Afrika te gaan. Via de website van Kuyo kregen we snel het gevoel dat zij ons behulpzaam konden zijn bij het samenstellen van de reis. Het is een bovenverwachting mooie reis geworden, mede door de goede begeleiding en adviezen van Marije. Zij voelt goed aan wat je graag wil en kent de regio zowel qua accommodatie als bijzondere plekken . Wij hebben echt iedere dag genoten.Voor en na de reis was er bijzonder plezierig persoonlijk contact. We kunnen het iedereen aanraden!

Jos & Elise

Waardering op Reisgraag.nl

10

Monique - Zuid-Afrika.jpg

Zuid-Afrika

Wij hebben met het gezin een onvergetelijke reis gemaakt in Zuid-Afrika. Heel blij waren we met de hulp van Marije (Kuyo) ontmoet op de vakantiebeurs) met het boeken van de accommodaties en alle tips die zij heeft gegeven vooraf en tijdens de reis. We konden altijd op haar terugvallen wat heel geruststellend was. Eenmaal daar hebben we ons geen moment onveilig gevoeld. Wat een prachtig land en dito mensen! Maar het hoogtepunt voor ons was toch wel het Krugerpark met alle dieren. Fantastisch! Mede dankzij Kuyo is dit een reis geworden om nooit te vergeten en een prachtige herinnering voor allemaal! Bedankt Marije!

Monique

Waardering op Reisgraag.nl

10

Blouberg strand-2.jpg

Zuid-Afrika

Wij hebben een heerlijke reis gehad! Marije  heeft alles perfect geregeld, de fijnste accomodaties en prima reisbeschrijving met op alle plaatsen weer tips om daar te doen! Zelfs tijdens onze reis nog contact gehad of alles naar wens verliep. Het fijne van Kuyo is het persoonlijke contact en dat ze echt proberen om een droomreis op maat te maken. Wat ook gelukt is! Heel veel dank voor de geweldige reis! Tot een volgende keer want zeker willen wij terug naar Zuid- Afrika en weer met Kuyo Afrika! 

Jacky

Waardering op Reisgraag.nl

9

Review Sonja

Namibië

Wij zijn in mei teruggekomen van een onvergetelijke reis door Namibie. Een prachtig land, maar het begon en eindigde met de niet aflatende inzet en betrokkenheid van Marije. Geen standaardreis, maar een reis die nauwkeurig werd afgestemd op onze wensen. De reis werd voor Coronatijd geboekt en moest twee keer worden uitgesteld. Alleen maar lof hoe Marije zich hierbij heeft opgesteld. Haar inzet ging onverminderd door! Alles werd tot in de puntjes verzorgd en steeds nauwkeurig teruggekoppeld. Ook tijdens de reis was zij voor ons steeds bereikbaar. Meer dan een aanrader voor mensen die een reis naar Zuidelijk Afrika willen maken. Marije weet waar ze het over heeft en je bent in goede handen. Marije, nogmaals dank voor alles. 

Sonja

Waardering op Reisgraag.nl

10

Hanne & Pieter

Zuid-Afrika

Marije heeft ons perfect geholpen, zeker als je kijkt naar de hoeveelheid werk die erbij kwam kijken toen we onze reis door Covid twee keer hebben moeten verplaatsen. De mooiste ervaring vond ik de wilde honden die samen een prooi verscheurde waar wij 3 meter vanaf stonden met onze auto. Helaas eindigde onze vakantie lichtelijk bitter. Ik ben zelf positief getest op covid een dag voor onze vlucht terug. Daardoor moest ik in mijn eentje nog 11 dagen langer in Zuid-Afrika verblijven. Ik zou Kuyo Afrika aan iedereen aanraden die een reis wil gaan maken naar dit mooie continent. Marije heeft ons zo goed en met overgave geholpen met alle problemen die we zijn tegengekomen vanaf het moment dat we geboekt hadden. Daarnaast heeft Marije me elke dag van de quarantaine geappt hoe het met me ging. Dat is echt top!

Pieter & Hanne

Waardering op Reisgraag.nl

10

Review Anton.jpeg

Zuid-Afrika & Botswana

Ondanks COVID met enig geregel - PCR tests, extra grensperikelen - een schitterende vakantie gehad. Mede door de grote betrokkenheid van Marije voor, tijdens en na de reis. Waarbij ze ons voortdurend op de hoogte hield van alle mogelijke veranderingen en nieuwe ontwikkelingen. Gelukkig konden we de reis die we vorig jaar af moesten breken vanwege de lockdown nu volgens plan afmaken. Marije bedankt!

Anton, Gerard & Gilda

Waardering op Reisgraag.nl

9

Panorama Route

Zuid-Afrika

We hebben een heerlijke vakantie gehad! Zowel qua locaties, reistijd, accomodaties als activiteiten. Het contact met Marije hebben we als erg prettig ervaren. Op de achtergrond aanwezig en beschikbaar wanneer het nodig/gewenst is. Ook nadat de reis geboekt is. De tocht door Soweto was indrukwekkend. Het Krugerpark was een schot in de roos. En de dagen aan het strand in Sodwana ondanks een stevige wind heerlijk. Het reizen op eigen gelegenheid was prima te doen. We bevelen Kuyo Afrika/Marije dan ook van harte aan!

Patrick

Waardering op Reisgraag.nl

9

Jaap Zuid-Afrika.jpg

Zuid-Afrika

Nadat wij al eerder in Zuid-Afrika waren geweest, kwamen in contact met Marije. Marije kwam bij ons aan huis om de beoogde route en wensen van onze kant aan te horen en door te nemen. Het contact voelde direct goed aan omdat zij enkele zeer fraaie locaties aanbood. Niet overnachten in een hotel, maar in fraaie bed & breakfasts. Al met al heeft Marije voor ons een geweldig programma samengesteld. Zo ondervonden wij een onvergetelijke vakantie in een prachtig land met een geweldige dierenpracht. Onze dank hiervoor!

Jaap

Waardering op Reisgraag.nl

9

Anouk Etosha

Namibië

De communicatie heel snel en soepel en ondanks dat we laten waren met het boeken, is Kuyo er toch in geslaagd prachtige accomodaties/campsites voor ons te boeken op de meest bijzondere plekken. Sommige hiervan waren wellicht niet volledig langs de route, maar zeker de moeite waard om voor om te rijden. Wij hadden helaas maar 2 weken om de reis te maken, maar Kuyo heeft een mooi reisschema voor ons gemaakt, waarbij we de highlights van Namibië konden zien, zonder al te veel te haasten. Ik heb verder geen op- of aanmerkingen, behalve: ga zo door Kuyo Afrika en bedankt!

Anouk

Waardering op Reisgraag.nl

10

Lobke Blyde River Canyon.jpg

Zuid-Afrika

Kuyo Afrika heeft mijn reis naar Zuid-Afrika geregeld. En wat een verademing. Marije heeft mijn ideeën en dromen tot leven gebracht door precies die reis samen te stellen die ik wil maken. Kruger park, St. Lucia, Drakensbergen en via mijn 'hometown' Amersfoort. She read my mind! Fijn contact, duidelijke offertes, de perfecte route en snel geregeld. In maart was het zover, en het was echt fantastisch! Nog beter dan ik had kunnen verwachten!

Lobke

Waardering op Reisgraag.nl

10

Mark & Inge Tsitsikamma 2.JPG

Zuid-Afrika

Dit was voor ons de eerste reis buiten Europa, dus de hulp van Marije was meer dan welkom. Maar dit was meer dan hulp, het persoonlijke contact vooraf, tijdens, na de reis beviel ons heel goed. Het gaf ons rust en een echt vakantie gevoel want Marije regelt het allemaal! De accommodaties waren bijzonder. Het zijn plekjes waar je zelf niet 123 zou komen. Het was elke morgen dat we weer verder reisden een feestje om de route uit te zoeken en de accommodatie tegemoet te rijden. Zuid Afrika heeft ons een geweldige reis opgebracht met heel veel mooie herinneringen.  De combinatie van natuur en stad in Kaapstad vonden we een fijne afsluiting. 

Mark & Inge

Waardering op Reisgraag.nl

10

Kimberly & Nieck Panorama Route.jpg

Zuid-Afrika

Wij hebben een topvakantie gehad dankzij Marije. Zelf hadden we geen tijd om een reis op korte termijn samen te stellen en dit was echt een uitkomst. Top accommodaties, goede tips en een mooie reis om nooit te vergeten.

Nieck & Kimberly

Waardering op Reisgraag.nl

9

Logo & Kuyo Afrika_0.5x extra verkleind.
bottom of page