top of page
Cheetah header.jpg
Duurzaamheid bij Kuyo Afrika

 Aandacht voor behoud van wild, natuur en cultuur

 Verantwoorde en lokale samenwerkingspartners

 Diervriendelijke activiteiten

 Samenwerking met Stichting SPOTS

Duurzaam op reis

Kuyo Afrika heeft een focus op verantwoord reizen. Wij geloven in toerisme met een positieve bijdrage aan natuur, mens en cultuur. Respect voor onze planeet en haar bevolking vinden we belangrijk. We proberen op verschillende manieren zo duurzaam mogelijk te werken. Van een (bijna) papierloos kantoor tot het promoten van kleinschalige en duurzame accommodaties en duurzaam vervoer ter plaatse. Samen met onze partners werken we aan een duurzamere en mooiere toekomst en een positieve impact op onze bestemmingen. Wij hebben een duurzaamheidsbeleid dat we terug laten komen in alle onderdelen van het bedrijf.

Zulu 4.jpeg
Monique%2520van%2520Brenk%2520-%2520Zuid

Wij hebben met het gezin een onvergetelijke reis gemaakt in Zuid-Afrika. Heel blij waren we met de hulp van Marije en alle tips die zij heeft gegeven vooraf en tijdens de reis. We konden altijd op haar terugvallen wat heel geruststellend was. Wat een prachtig land en dito mensen! Maar het hoogtepunt voor ons was toch wel het Kruger Park met alle dieren. Fantastisch! Mede dankzij Kuyo is dit een reis geworden om nooit te vergeten en een prachtige herinnering voor allemaal!

- Familie van Brenk -

Okavango Delta 13.jpeg

Transparantie

 

Transparantie vinden we erg belangrijk en daarom geven we graag volledige openheid van zaken. Op deze pagina vind je meer informatie over de eigendomsverhoudingen en onze interne organisatie.

Wat verwachten we van jou?

Onze impact maken we niet alleen, dat doen we samen met verschillende partners. Ook steunen we graag andere organisaties die hetzelfde doel hebben als wij: een duurzame en mooie toekomst. Jij als reiziger kunt hier ook een steentje aan bijdragen. Daarom geven we hier onze tips die kunnen helpen bij het maken van je eigen Impact (groot en klein).

Neushoorn jong.jpeg
Duurzaam
Canned Huntin
Logo & Kuyo Afrika_0.5x extra verkleind.
bottom of page