9,5

Wil je meer informatie over een reis naar Zuidelijk Afrika?

Vertel me over je droomreis en ontvang binnen 3 dagen een gratis reisvoorstel op maat

Heb je interesse om zelfstandig rond te reizen door Zuidelijk Afrika? Ik sta altijd voor je klaar met advies en tips om ervoor te zorgen dat je reis naar Zuid-Afrika een onvergetelijke ervaring wordt. 

Door mijn unieke werkwijze ben je over het algemeen stukken goedkoper uit

dan bij andere  grotere reisorganisaties. 

Vraag direct een gratis reisvoorstel aan of neem telefonisch contact op

en ik help je graag met het samenstellen van jouw droomreis.

Cheers,

Marije

Bel of Whatsapp Marije:

06 - 51 88 06 18

Ook in avonden en het weekend

Vertel me hoe je droomreis eruit ziet

Wil je juist veel wildlife spotten, cultuur ervaren, gewoon lekker rustig ontspannen of juist een combinatie van alles? Alles is mogelijk. Misschien heb je al een inspiratiereis gevonden die dicht bij je droomreis in de buurt komt. Vertel me over je droomreis zodat ik al je wensen mee kan nemen bij het maken van een gratis reisvoorstel.

Ontvang een reisvoorstel op maat

Op basis van jouw wensen maak ik een gratis reisvoorstel. Hierbij geef ik ook een overzicht van activiteiten die ter plekke te ondernemen zijn en van accommodaties. Mijn favoriete accommodaties zijn kleinschalig en authentiek en ik heb geen inkoopafspraken met bepaalde accommodaties waardoor je geen extra commissies betaalt. Daarnaast adviseer ik over mogelijk geschikte vliegtickets en een huurauto zodat je alle kosten inzichtelijk hebt. Doordat je zelf de vliegtickets en huurauto boekt, betaal je geen onnodige extra kosten en ben je dus goedkoper uit. 

Afstemmen van het reisprogramma

Nadat je het reisprogramma hebt doorgenomen hebben we contact om dit te bespreken. Wil je liever een dag langer ergens blijven of liever twee dagen korter? Geen probleem, alles kan. Indien gewenst passen we het reisschema aan en ook wat betreft accommodaties kunnen we wijzigingen doorvoeren. Het is tenslotte jouw droomreis.

Let's go!

Wanneer je helemaal tevreden bent met het reisvoorstel en hierop akkoord geeft, gaan we alles vastzetten. Jij legt de gewenste vlucht en huurauto vast en ik zorg dat de verdere planning en accommodaties hierop aansluiten. Voor vertrek ontvang je een uitgebreid reisdocument met alle benodigde informatie en leuke tips.

Werkwijze van Kuyo Afrika

Samen plannen we jouw ideale individuele rondreis

 
Logo & Kuyo Afrika_0.5x extra verkleind.

BESTEMMINGEN

 

Zuid-Afrika

Namibië

Botswana

AANGESLOTEN BIJ

Logo & Kuyo Afrika_0.5x extra verkleind.
Klantwaardering op Reisgraag.nl