Cheetah 15.jpg

Betaalbare individuele rondreizen naar Zuid-Afrika, Namibië en Botswana

Veelgestelde vragen

Op deze pagina vind je een overzicht van de meest gestelde vragen. Staat je vraag er niet tussen? Neem gerust contact op!

Marije%20Kuyo%20Afrika_edited.jpg

Bel of Whatsapp Marije: 06 - 51880618

Ook in avonden en het weekend

Is het afsluiten van een reisverzekering verplicht?


Kuyo Afrika vindt het belangrijk dat reizigers veilig en zorgeloos op reis kunnen genieten van al het moois dat Zuidelijk Afrika te bieden heeft. Hier hoort een adequate reisverzekering bij. De verantwoordelijkheid van het afsluiten van een reisverzekering ligt bij jou als reiziger.
Hoe boek ik een reis bij Kuyo Afrika?


Je kunt een offerte vragen voor een bestaande inspiratiereis of een reis die ik op maat voor je samenstel. Het boeken van een reis gaat in 4 stappen: 1. Vertel me hoe je droomreis eruit ziet Wil je juist veel wildlife spotten, cultuur ervaren, gewoon lekker rustig ontspannen of juist een combinatie van alles? Alles is mogelijk. Misschien heb je al een inspiratiereis gevonden die dicht bij je droomreis in de buurt komt. Vertel me over je droomreis zodat ik al je wensen mee kan nemen bij het maken van een reisvoorstel. 2. Ontvang een reisvoorstel op maat Op basis van jouw wensen maak ik een gratis reisvoorstel op maat. Hierbij geef ik ook een overzicht van accommodaties. Mijn favoriete accommodaties zijn kleinschalig en authentiek. Ik heb geen inkoopafspraken met bepaalde accommodaties waardoor je geen extra commissies betaalt. Daarnaast adviseer ik over mogelijk geschikte vliegtickets en een huurauto zodat je alle kosten inzichtelijk hebt. Doordat je zelf de vliegtickets en huurauto boekt, betaal je geen onnodige extra kosten en ben je dus goedkoper uit. 3. Afstemmen van het reisprogramma Nadat je het reisprogramma hebt doorgenomen hebben we contact om dit te bespreken. Wil je liever een dag langer ergens blijven of liever twee dagen korter? Geen probleem, alles kan. Indien gewenst passen we het reisschema aan en ook wat betreft accommodaties kunnen we wijzigingen doorvoeren. Het is tenslotte jouw droomreis. 4. Let's go! Wanneer je helemaal tevreden bent met het reisvoorstel en hierop akkoord geeft, gaan we alles vastzetten. Jij legt de gewenste vlucht en huurauto vast en ik zorg dat de verdere planning en accommodaties hierop aansluiten. Voor vertrek ontvang je een uitgebreid reisdocument met alle benodigde informatie en leuke tips.
Heb ik vaccinaties nodig?


Voor de meeste landen in Zuidelijk Afrika dien je bepaalde vaccinaties te krijgen. De verantwoordelijkheid voor het al dan niet verkrijgen van deze vaccinaties ligt bij jou. Je dient dus zelf na te gaan of er voor je bestemming(en) gezondheidsadviezen, vaccinaties of andere preventieve maatregelen ter voorkoming van ziektes gelden. Kuyo Afrika werkt samen met Thuisvaccinatie.nl. Zij bieden een unieke service: vaccinatie bij je thuis, door een erkende arts op het moment dat jou het beste uitkomt. De artsen van Thuisvaccinatie.nl vaccineren voornamelijk buiten kantooruren en in weekenden, maar kunnen natuurlijk ook gewoon overdag bij je langskomen. Je kunt ervoor kiezen om bij deze gelegenheid gelijk het hele gezin te laten vaccineren.
Kan Kuyo Afrika voor mij ook vluchten boeken of een auto huren?


Kuyo Afrika boekt geen vluchten of auto's maar adviseert je over passende mogelijkheden en voorziet je van handige tips.
Ontvang ik een uitgewerkt reisprogramma?


Nadat je hebt geboekt bij Kuyo Afrika ga ik direct voor je aan de slag en wordt er een uitgebreid reisprogramma voor je opgesteld. Hierin vind je onder meer informatie over de accomodaties, de route en een aantal tips over welke activiteiten je kunt ondernemen.
Welke betaalmogelijkheden biedt Kuyo Afrika?


Op dit moment kun je via een bankoverschrijving betalen. Bij het tot stand komen van de reisovereenkomst dient de gehele reissom te worden voldaan. Zolang deze betaling nog niet is ontvangen, kunnen er helaas nog geen boekingen worden gedaan.
Weet ik vooraf bij welke accommodaties ik verblijf?


Wanneer je het reisvoorstel ontvangt, zit daar ook een voorstel voor de accommodaties bij. De definitieve keuze voor accommodaties vindt altijd in onderling overleg plaats. Wil je na ontvangst van het reisvoorstel nog wat aanpassingen doorvoeren qua accommodaties? Geen probleem! Het is tenslotte jouw droomreis. Kuyo Afrika werkt niet met vooraf ingekochte accommodaties. Hierdoor kunnen de accommodaties volledig worden afgestemd op jouw wensen en behoeften. Om jou het échte Afrika gevoel tijdens je reis te bezorgen bieden we kleinschalige en authentieke accommodaties, waar veel persoonlijke aandacht is voor jou als reiziger.
Zijn er kosten verbonden aan een reisvoorstel?


Wanneer je een reisvoorstel hebt aangevraagd ontvang je uiterlijk binnen 3 werkdagen een uitgebreid voorstel. Hier zijn geen kosten aan verbonden, je kunt geheel vrijblijvend een offerte en advies via Kuyo Afrika aanvragen.
Hoe lang is een reisvoorstel geldig?


Het reisvoorstel is 5 dagen geldig. Zodra je akkoord gaat met het voorstel ontvang je een boekingsbevestiging en kan ik voor je aan de slag.

Mensen Zuid-Afrika
Logo & Kuyo Afrika_0.5x extra verkleind.